agentur

URBAN NATURE CULTURE AMSTERDAM

Urban Nature Culture Amsterdam

Siden Anne Marie Hermans var 19 år har hun rejst rundt i verden og fundet smukke produkter, og det har været med til at inspirere hende til at starte sin egen kollektion hvor der er harmoni med naturen, som er et af de vigtigste mål i hendes liv. Og dermed blev Urban Nature Culture Amsterdam en start.

Anne Marie mener, at man kan kun ændre på verden og passe på naturen, hvis man selv gør en indsats. Urban Nature Culture Amsterdam UNCA, består primært af livsstilsprodukter. De arbejder meget med, at de hele tiden prøver at finde nye metoder til at producere produkter på en bæredygtig måde. Ikke kun ved at betale rimelig løn til producenterne, men også ved at bruge nye og ”planet-venlige” kilder eller sekundære steder for nye råvarer. Der produceres af genbrugsmaterialer, nedbrydelige materialer og hvor der ellers kan sættes ind på en mere bæredygtig metode.

Det er vores pligt, at investere i fremtiden og være gennemsigtige med hensyn til den måde, at vores varer bliver produceret på, er Anne Maries og dermed også Urban Nature Culture’s mål.

Urban Nature Cultures filosofi er at hjælpe verden til, at blive bare lidt bedre hver dag.