agentur

GALISON

GALISON

Galison’s mission er at producere produkter som bringer kunst ind i hverdagen. De lever i missionen at tilbyde et robust udvalg af kunstneriske gaveartikler, såsom puslespil og spil, designet af ukendte som kendte kunstnere.

De samarbejder bl.a. med Christian Lacroix, Liberty House og Jonathan Adler, Andy Warhold, Frank Lloyd Wright mm

Galison blev grundlagt i 1979, med det formål at skulle hjælpe museer med at gøre kunstnerbilleder tilgængelige i veldesignede papirprodukter. Udviklingen gik fra kalendere og et par bøger, til idag at rumme alt fra kort, tidskrifter, puslespil, spil mm.

Med nye kollektioner hvert år fortsætter Galison med at vokse i både størrelse og i omfanget af sit produktsortiment som indeholder porcelænbakker, coastere, skrivebords tilbehør, og hjemmekontor artikler med mere. De er en innovator i puslespil & spil markedet, som er blevet deres største kategori. Deres vision er at inspirere mennesker til at tilføje mere kunst i deres liv i form af puslespil, boligindretning, papirvarer og skrivebordstilbehør.

Og det er især puslespil og spil som er i kæmpe vækst, og det har også gjort at der kommer 2 store kollektioner hvert år, til lige netop de kategorier. De følger trenden med puslespil som hele tiden udvikler sig til mere farverige, speciel formet, med guldtryk og ikke mindst med kunstneriske udtryk.